Ismert tény, hogy néhány évszázaddal ezelőtt a halálra ítélt rabokat sóbányába küldték. A korabeli elképzelések szerint ezeknek a raboknak a kemény, sőt gyilkos iramú munkától és az embertelen körülményektől meg kellett volna halniuk, de legnagyobb meglepetésre a „sóbányára ítélt” rabok igen magas kort éltek meg...
Közismert az a tény, hogy a tengerpartok levegőjének és a sóbányák levegőjének jótékony hatása.

Számos tengerparti klímaszanatóriumban, illetve hozzánk közeleső országok hajdani sóbányáiban Wieliczka (PL) Parajd (RO) Aknaslatina (UKR) szerveznek kúrákat orvosi felügyelet mellett a betegeknek. Ezek kiváló terápiás lehetőségek:
elsősorban asztma, idült légcsőhurut, pollenek, okozta allergiák esetében, van jótékony hatása, de egyes bőrbetegségek, ekcéma, pikkelysömör kiegészítő kezelésére szintén alkalmazható.
 

Forrás:www.sosziget.com

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://soterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr621438889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása