Kültéri allergének: Általánosságban elmondható, hogy a szabadtéri sportokat pollenszezonban kerülni kell az arra érzékenyeknek, ahogy általában a kültéri tartózkodást is. Ez a megkötés csak a szezonális allergének által kiváltott allergiára igaz, tehát bátran sportoljon a megszokott módon a szabadban az, akinek nem parlagfű érzékenysége, hanem például macskaszőr allergiája van. A beltéri sportokat szinte korlátozás nélkül végezhetjük szezonban is.
Beltéri allergének: Ha lakásban előforduló allergénre vagyunk érzékenyek, természetesen kint a szabadban célszerű sportolni és mentesíteni kell saját környezetünket az allergiát provokáló faktortól.
Együttes előfordulás (bel- és kültéri allergének): Nehéz eset, főleg ha a beteg súlyos allergiától szenved, a legjobb az, ha szakorvos tanácsát kéri.

Megoldás: http://arecalba.hu/

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://soterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr171149378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása