Vannak emberek, aki iszonyatos hangerővel és vehemenciával temetkeznek bele zsebkendőjükbe, míg mások diszkréten kezelik a zsebkendőhasználatot. Személyiségjellemzés a zsebkendő redőiből.

Az érzékeny

A tüsszentés: Egy aprócska hapci és kész. Semmi sallang, semmi felesleges hang és mozdulat. Rendkívüli udvariasságát azzal is kifejezi, hogy mindezt diszkréten, a fejét elfordítva teszi.
A személyiség: Kedves, barátságos ember, aki kedveli a nyugalmat. A legfontosobb dolog az életében, a kapcsolatok ápolása. Épp ezért kerüli a felesleges konfliktusokat, ha kell, ennek érdekében áldozatokat is hoz, és csöndben is marad. Lojális és nyugodt típus, de erősen függhet mások véleményétől és akaratától. Minden idegszálával figyel a másikra, kiváló hallgatóközönség.

A jóra törekvés példaképe

A tüsszentés:Tüsszentéskor eltakarja a száját.
A személyiség: Mélyen gondolkodó, óvatos emberről van szó. Mielőtt megszólal, kétszer is átgondolja, mit fog mondani. Fontosak számára a részletek és az adatok, észreveszi mások hibáját és hiányosságait. A szabályokat betartja, és elvárja, hogy mások is ügyeljenek rájuk.  Kiváló ötletei és gondolatai vannak…ha hagyják kibontakozni. Szeret egy jó könyvvel elvonulni valami nyugalmas helyre, és inkább egyedül dolgozik.

A csináld gyorsan-típus

A tüsszentés: Ha lehet, inkább visszatartja tüsszentő ingerét. Ha azonban már nem bírja tovább, akkor irtózatosan hangos és nagy erejű tüsszentést hallat. 
A személyiség: Vezető személyiség, erőt sugároz, és szereti, ha a dolgok gyorsan elintéződnek. Vele semmi komplikáció nincs, rendkívül hatékony személyiség.

A lelkes hapcizó

A tüsszentés: Többször és sorozatban is tüsszent a zsebkendőbe, és mindig nagyon hangosan. Ezt aztán mindenki hallja a környezetében.
A személyiség: Karmatikus, erős személyiség, akinek mindig egy rakat kiváló ötlete van.

Forrás: Harmonet

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://soterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr601294941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása