Az influenza nagyon kellemetlen, tünetei hasonlóak a náthához, kiegészítve némi izomfájással, hidegrázással és lázzal. A testhőmérséklet a vírusoknak köszönhetően akár negyven fokra is rúghat, a tünetek eleinte csak torokfájással és orrfolyással jelentkeznek. Később jellemző a fáradtság, levertség, fejfájás, szédülés, hasmenés és a köhögés is. Az influenza nagyon megviseli a szervezetet, hanyag kezelése akár tüdőgyulladást is okozhat.

Ez az a betegség, amit ki kell feküdnünk, és sokszor antibiotikumok segítségével kell kiűznünk a vírusokat. Fontos tudni, hogy a gyógyszerek mellett, azaz inkább helyett más eszközökkel is felléphetünk testünk egészségéért. Ha kifeküdjük, akkor pusztán a lázra elég, ha gyógyszert szedünk, a többi tünet magától enyhül, és a szervezet jóval ellenállóbb lesz, mint az antibiotikum kúra után.

Bővebben holnap foglalkozunk a kezeléssel.

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://soterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr381803150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása