A levegőben nagy mennyiségű, különböző eredetű részecske lebeg. 

Magas hegyvidéken az ember által egy légvételkor belélegzett kb. félliternyi levegőben mintegy százezer porszem található. Az alföldi területeken ez már félmillióra emelkedik. Városban az 5. emelet magasságában eléri az 50 milliót; -az 1. emelet magasságában másfél milliárd; -a felnőtt ember fejmagasságában ötmilliárd, -egy gyermek magasságában, pedig már ötvenmilliárd részecske található minden egyes lélegzetvételnyi levegőben!

Ezeket az adatokat természetesen módosíthatják időjárási tényezők, és napszakonként is változhatnak. Teljesen tiszta, portalan levegőt csak a vízpartoktól igen távol, a tengerek felett találunk, vagy a természet alakította, gyógyító hatású barlangokban, sóterápiás szobákban.

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://soterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr731569507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása