ArecAlba 2010.01.07. 13:43

Meghűlés

Sokféle, egymástól kisebb-nagyobb mértékben különböző vírus okozhatja a megfázást. Ezek mind szeretik a nedves, nyirkos időt, és keresik a kisebb ellenállóképességű embereket. Általában nem okoznak komolyabb megbetegedéseket, csak nagyon sok kellemetlenséget.

Az egyik legjellemzőbb tünet a nátha: az orrból csepegő váladék ilyenkor víztiszta, és az orr nyálkahártyájának megduzzadása miatt az orron át történő légzés is nehezített. Noha az nagyon is fontos volna, hiszen a belélegzett levegőnek fel kell melegednie testünk hőmérsékletére, s e folyamatban az orrban található, elsősorban ezt a hőszabályozási funkciót ellátó hajszálérgomolyag nagy szerepet játszik.


A legfontosabb: erősítsük meg immunrendszerünket a megfázásos időszak előtt. Akár házi praktikákkal, akár vitaminokkal, de erre tökéletes megoldást jelent a sóterápia is!



Forrás: Vitalmed

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://soterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr371653966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása