Tervezzünk, mielőtt szervezünk!

A pollenallergiások helyzete egyáltalán nem irigylésre méltó, ők ugyanis időszakonként valóságos allergénbombának vannak kitéve. Egyetlen nyírfa például akár hatmilliárd pollent is "termelhet". Ezeket aligha kerülhetjük el, hiszen a szél a pollent mindenfelé szétteríti. Akinek lehetősége van ilyenkor magashegységbe vagy egy szigetre elutazni, egy időre megkönnyebbülhet. Nyaralásunk megtervezésekor gondoljunk arra, hogy úti célunknál melyek az őshonos növények, vannak-e ott számunkra problémát okozó növények, s ha igen, mikor van a virágzási idejük! Az idő tájt semmiképpen se utazzunk oda!
További gyógymódot jelenthet például a levegőváltozás. Ha tehetjük, utazzunk tengerpartra, magashegységekbe vagy éppen a sivatagba, mert a klímaváltozás sokat segíthet!

 

 

 

 

 

 

forrás:http://www.medimix.hu/cikk.php?cid=238
 

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://soterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr911401917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása