Elsősorban karcsúsít – persze, ez nem jelenti azt, hogy elfelejtheted a jól bevált diétádat, és agyon sózhatod az ételeket. Ám bőrradírként használva, jelentős elhalt hámrétegtől szabadítja meg a testedet, és emellett látványosan feszesebbé is teszi a bőrödet, amitől szemlátomást karcsúbbnak tűnsz.

A test radírozása talán a lehető leggyorsabb és leghatékonyabb módja a bőr megújításának. Otthon is elkészítheted, előnye, hogy kényelmesen, a saját recepted szerint állíthatod össze, és pontosan annyit, amennyi egy alkalomra elegendő.
Érdemes hetente egyszer leradírozni a bőrödet tetőtől talpi – így amellett, hogy sima és selymes lesz, a bőrápoló krémeket is könnyebben be tudja szívni. Fontos! Lehetőleg mindig este végezd, hogy a bőrpír reggelre eltűnjön, és mindig krémezd be utána a bőrtípusodnak megfelelő hidratáló krémmel.

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://soterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr221581472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása